Snällt att jag får vara med dig Livet!

Jag älskar dig för det

41 dagar

Publicerad 2013-06-17 13:50:18 i Allmänt

Dagarna till hemresedatum börjar snabbt bli färre och helgerna som jag har kvar här i Sydney räcker knabbt till. Redan nästa helg åker jag till Cook Islands i två veckors tid, efter det jobbar jag två veckor och sedan sitter jag på detdär sköna planet i 27 timmar. 
 
I helgen var det whale watching som stod på schemat. Under vintermånaderna så vandrar valarna tillsammans med deras kalvar längs kusten här utanför Sydney, har man tur kan man se dem från land men vi ville åka ut med en båt för att titta på dem. Tyvärr kan jag inte berätta hur det vara att se en sån eftersom det blev inställt trots asbraa väder.. Nått var fel med havet så nu får vi vänta till nästa helg istället.
 
Helgen startade ändå bra i fredags med temys på världes godaste tebutik under dagen och fortsatte sedan in mot stan på kvällen där vi skulle gå på en fri danslektion, det var informationen som jag fått åtminstonne. I själva verket var det en salsalektion på en pub tillsammans med både proffs och nybörjare, sjukt kul faktiskt och kul att få öva sina nya färdigheter när det senare släcktes ner och blev öppet dansgolv och bar med endast salsamusik i högtalarna. Haha. 
 
Lördagen var lite oplanerad men under morgonkvisten bestämdes det att vi skulle gå någon av Sydneys vackra costal walks. Tiden drog iväg och det hela slutade med att jag och en annan tjej själva började gå från stan mot Manly men stannade vid en marknad just i början på walken när det var godare att gå runt där och prova nougat istället för att gå en hel dag. En trevlig marknadsdag! 
 
Söndagen en väldigt planerad dag från början men inte alls när vår valsafari blev inställd så då tänkte vi att vi allt skulle göra dendär walken istället. Vi började med att gå över Harbour bridge, riktigt fint med det fina och faktiskt varma vädret. Vi gick 4 timmar mot Manley men sedan fick det vara nog, Inte så fint mest en massa stad så vi avslutade med en picknick och tog bussen tillbaka till centrum. Där mötte vi upp med Josis, som jag gick med, kompisar och hade en sjukt rolig kväll.
 
 
 
Jag och en abourgin som umgås
 
Fick se när de gjorde godis på vår marknads eller "prova-godis" dag 
 
Gjorde som pappa brukar göra, köpte en present till barnen för att själv kunna leka med den. Lera är fortfarande svinkul!
 
Juste! En tidig misommar har ju gått av stapeln också. Den firades hemma hos oss med famlijens svenk-australienska vänner och massa god mat.
 
 Mumma
 
Har även klarat av ett mer eller mindre två dygns filmmarathon med dessa fina. Vivian och Emmi 
 
Tack och hej vi syns snart moder svea! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela