Snällt att jag får vara med dig Livet!

Jag älskar dig för det

På kortsemester i Gerringong

Publicerad 2013-02-17 12:44:00 i Allmänt

I helgen har jag och familjen varit på semester i södra sydney tillsammans med Julies (mamma) bror, respektive och två barn. När vi var påväg kändes det som att vi skulle ut till en liten stuga ute på landet vid kusten. När vi kom fram insåg jag att vi var i ett jättefint nybyggt hus i en mindre stad med fina vyer längs med kusten. Att mina förväntninga inte riktigt stämde överens med sanningen gjorde mig inte så mycket denna gång. Stränderna och vyerna är riktigt annorlunda här i södra sydney mot vad de är vid östkusten där jag rest tidigare. Det var som ett fint kull landskap med mycket åkrar och kossor ooch längs stränderna är det branta klippor, påminde mig lite om hemma faktidkt och scottland inte för att jag varit där men.. 
 
Vi har drukit vin, käkat ost och kex, legat på stranden vilken första dagen var alldeles för kall för min smak men andra dagen alldeles utmärkt för att bättra på brännan som bleknat lite under vistelsen här i sydney. I druckit vin ingår kanske också att åka på vingård och delta i vinprovning. Vinerna var dock alldeles för äckliga för min smak när jag inte ens dricker vin i vanliga fall. De röda oak vinerna vi smakade på var faktiskt bland det värsta jag någonsin druckit. Om cidrarna som man beställer här smakar som vin så smakade dessa viner som whisky... Kan inte anse mig som någon större whiskydrickare än heller, för det tror jag det skulle krävas ett könsbyte och några fler passerade födelsedagar.
 
Det har varit en skön semesterhelg och nu är vi alla hela och hemma igen. Hemma hos ett aldeles nyanlänt internet som hittils verkar fungera bra, hoppas det ska fortsätta så!
 
Damerna är ute på vinprovning
I bakgrunden kan ni skymta min bästa vän, slaskhinken
Här är lite av vyerna, ser ut som faxälven i ramsele där nere
Såhär glad är papporna när barnen leker med varandra. 

Kommentarer

Postat av: Åke S

Publicerad 2013-02-17 20:26:53

Hej Moa
Du ser ut att må prima,det är nog lika bra att inte lära sig att dricka whisky,ögonen brukar bli lite hängiga av den drycken.Vi borde Skypa någon gång så momma får se att du e i bra form.
Ha de gott! KRAMEN :)<3

Svar: Ja det är nog absolut lika bra ;) Jaa det tycker jag, jag är tio timmar före er så kanske en morgon hos er och en kväll hos mig??
Moa Stromkvist

Postat av: Fella

Publicerad 2013-02-18 10:06:58

HAHAHA jag dör, du är ju för söt!! Puss och kram, älskar dig <3

Svar: Du är också söt min vän! Puss och kram <3 :D
Moa Stromkvist

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela