Snällt att jag får vara med dig Livet!

Jag älskar dig för det

Det är långt till andra sidan jorden

Publicerad 2012-12-10 10:50:59 i Allmänt

Nu har jag färdats alldelens för långt! Och för första gången varit ute i alldeles för god tid.. Min resa började hemma i ramsele kl 05:30, därifrån åkte jag mamma och pappa busse ner till sundsvall för avgång med tåg kl 08:00. Efter ett hejdå till mamma och pappa så satte jag mig på tåget mot arlanda. Eftersom tåget för första gången i mitt liv var i exakt rätt utlovad tid så hade jag rätt många timmar att fördriva på fina arlanda, hela 6 timmar faktiskt. De var sköna, gjorde en liksom trött innan man ens hade börjat resa på riktigt..
 
Första flygningen till bryssel tog inte lång tid, det tog nästan längre tid att gå till rätt gate efter jag landat för att flygplatsen var så sjukt stor!! har aldrig varit med om en längre flygplats, dock skönt att få röra på benen lite! 
 
Andra flygningen var mot destination Abu Dhabi vilket tog 6 timmar, efter två timmar trodde jag att jag skulle dö och aldrig komma fram, sedan somnade jag så jag kom fram ändå.I Abu Dhabi var de sena så väntan i mellanlandningen som skulle vara tre timmar blev till fyra. Det var dock inte jätte mycket jämfört med de 14 återstående flygtimmarna. 
 
Efter tre timmar på planet var jag nu helt säker på att jag skulle dö, sjukt ont gjorde det i benen och ungefär överallt annanstans också.Tre filmer, två måltider, några timmars sovande (alldeles för få), några gånger kissande, några gångers sudoku/tetris spelande, många gånger tittandes på återstående flygtid och x antal tummrullande senare levde jag ändå och det var äntligen dags att gå ner för landning, Jag har nu landat i AUSTRALIEN och var inte tvungen att sätta mig på vändande flyg!
 
En halvtimme i taxi, med en taxigubbe som snackade sjukt mycket och konstig engelska, tog mig till mitt sunkiga Hostell där jag till största del har spenderat min tid sovandes. Nej, inte på en fin strand eller vid en sval pool, i en sunkig säng utan luft eller ac, eftersom det är kallt stormigt och på gränsen till regningt ute. 
 
Imorgon är det dags för en härlig flygtur igen för då ska jag upp till Townsville där det är 30 grader och soooool!!! :DDD
 
PS: Jag är redan less på alla som pratar engelska med mig, jag fattar inte vad ni säger och jag kan inte svara er!
 
-kan inte ladda upp mina fina bilder, men de kommer så småningom-1
 

Kommentarer

Postat av: ZOOFIE

Publicerad 2012-12-10 13:52:30

Det här ska bli riktigt kul att få följa :) Kul att du bloggar!

Svar: Jag hoppas du får mycket värd läsning! Ska göra mitt bästa med bloggandet ;)
Moa Stromkvist

Postat av: Åke S

Publicerad 2012-12-31 17:29:03

Hej Moa har provat att skicka sms,går inte bra.
Gott nytt År!! Moa Hare jätte bra på det nya spännande
året Önskar jag å mams.Tat lugnt så du hinner njuta av livet..Kramen.Gott nytt till alla andra åxå Down Under

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela